.VICKI BADIA(VIC-OSONA)
.VICKI BADIA(VIC-OSONA)
Agente Comercial

Hola bienvenidos a mi bloc de la Blogosfera Thermomix®. Me llamo Victoria , pero todos mis amigos me llaman Vicki y soy agentes comercial, empec...

Delegación Mataró (Barcelona)

Dirección
Calle Jaume Recoder, 17
Teléfono
934766750

Mapa no disponible

Suscríbete a la newsletter de Thermomix>
Te mantendremos informado de nuestras noticias.

Últimas noticias

En aquestes dates tan senyalades us volem fer arribar una recepta que fins fa un any era secreta.... la recepta de la "Juliana". Aquesta beguda tan nostrada que s'ha convertit en un simbol de la ciuta...
Hola a tod@s, Aquests dies amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, hem organitzat a la delegacio de Thermomix® un taller especial amb receptes fresques i saludables per celebrar-ho. Esperem u...
tod@s !!   El pasado jueves tuvimos en la delegación de Thermomix© de  Mataró, una especial MASTERCLASS de navidad para nuestros clientes ! Aquí tenéis las recetas que hicimos, ...

Últimas noticias de .VICKI BADIA(VIC-OSONA)

ARTÍCULOS DE - .VICKI BADIA(VIC-OSONA)

AIGUA DE VALÈNCIA

HOLA BONES , FA DIES QUE NO ENTRO RES ,AVUI HE PENSAT QUE PODEM FER UN AIGUA DE VALÈNCIA

 

JA QUE A CASA MEU VIC-OSONA AGRADA MOLT

DONS AQUI HO TENIU, BON PROFIT!!!!!

INGREDIENTSAIGUA DE VALÈNCIA

(PER A 10 GOTS)

  • 2 taronges de suc pelades, sense res de part blanca ni llavors
  • 1 llimona pelada ,sense res de part blanca ni llavors
  • 500gr de glaçons
  • 150gr de licor blanc( cointreau,ginebra,ron, etc)
  • 1 ampolla de cava de 750g o de champán)
  • 150 i 200 gr de sucre

 

PREPARACIÓ

  1. Posa din el vas el sucre , les taronges ,la llimona i la meitat dels glaçons i triturar    1 minut/vel  5-10.
  2. Posar el resta dels glaçons i triturar 1 minut /vel. 5-10.
  3. Programar vel 3, sense temps incorporar a poc a poc el licor i el cava .
  4. I serviu.

 

 

COMPARTIR: