JAUME FELIU
JAUME FELIU
Agente Comercial

Aquesta és la meva secció a la BLOGOSFERA THERMOMIX, hi trobaràs promocions, receptes i de tant en tant, alguna sorpresa. SI TENS QUALSEVOL D...

Delegación Mataró (Barcelona)

Dirección
Calle Jaume Recoder, 17
Teléfono
934766750

Mapa no disponible

Suscríbete a la newsletter de Thermomix>
Te mantendremos informado de nuestras noticias.

Últimas noticias

En aquestes dates tan senyalades us volem fer arribar una recepta que fins fa un any era secreta.... la recepta de la "Juliana". Aquesta beguda tan nostrada que s'ha convertit en un simbol de la ciuta...
Hola a tod@s, Aquests dies amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, hem organitzat a la delegacio de Thermomix® un taller especial amb receptes fresques i saludables per celebrar-ho. Esperem u...
tod@s !!   El pasado jueves tuvimos en la delegación de Thermomix© de  Mataró, una especial MASTERCLASS de navidad para nuestros clientes ! Aquí tenéis las recetas que hicimos, ...

Últimas noticias de JAUME FELIU

ARTÍCULOS DE - JAUME FELIU

JORNADA DE PORTES OBERTES- CUINA SENSE GLUTEN

EL PASSAT 05 DE MAIG, ES VA CELEBRAR EL DIA INTERNACIONAL DE LA CELIAQUIA I EL PROPER DISSABTE DIA 13, LA DELEGACIÓ VORWERK DE MATARÓ, HO CELEBRA AMB UNA JORNADA DE PORTES OBERTES DEDICADA A AQUESTA MALALTIA, QUE PATEIX EL 7% DELS CATALANS, XIFRA QUE CADA ANY AUGMENTA UN 15%, I HO FAREM, ENTRE ALTRES COSES, PREPARANT RECEPTES LLIURES DE GLUTEN.

AVUI, US EN PORTO UNA DE LA COL.LECCIÓ ¨COCINA SIN GLUTEN¨, QUE PODEU TROBAR A LA PLATAFORMA DE RECEPTES http://www.cookidoo.es , SÓN ELS NOSTRES ¨CORN DOGS SIN GLUTEN¨

SÓN MOLT FÀCILS DE PREPARAR I UNA BONA OPCIÓ PER AQUELLS SOPARS DIFERENTS I DIVERTITS.

JORNADA DE PORTES OBERTES- CUINA SENSE GLUTEN

CORN DOGS SIN GLUTEN

 

INGREDIENTS

  • UN OU (L)
  • 100gr. FARINA DE BLAT DE MORO (certificada sense gluten)
  • 60gr. DE FARINA D´ARRÒS (casolana o certificada sense gluten)
  • UN SOBRE DE LLEVAT QUÍMIC EN POLS (consultar llistat FACE)
  • 150gr. DE LLET
  • UNA CULLERETA  DE SAL
  • UN PESSIC DE PEBRE
  • 12 SALSITXES TIPUS FRANKFURT (consultar llistat FACE)
  • 400 / 600gr. D´OLI DE GIRA-SOL (per fregir)
  • 100gr, DE QUÈTXUP  (consultar llistat FACE
  • 100gr. DE MOSTASSA (consultar llistat FACE)

PREPARACIÓ

  1. POSAR EN EL GOT, L´OU, LES FARINES, EL LLEVAT, LA LLET, LA SAL I EL PEBRE. BARREJAR 5 SEGONS VELOCITAT 3, AMB L´ESPATULA BAIXAR ELS INGREDIENTS AL FONS DEL GOT I TORNAR A BARREJAR 5 SEGONS VELOCITAT 3. ABOCAR EN UN GOT ALT
  2. PUNXAR CADA SALSITXA EN UN ENFILALL DE BROQUETA, SUBMERGIR LES SALSITXES EN LA MASSA I FREGIR-LES EN L´OLI A TEMPERATURA MITJA/ALTA FINS QUE ESTIGUIN DAURADES. SERVIR ELS CORN DOGS ACOMPANYATS DEL QUÈTXUP I LA MOSTASSA.

 

PROVEU DE FER-LA I JA M´EXPLICAREU.

BON PROFIT

COMPARTIR: