JORNADA DE PORTES OBERTES- CUINA SENSE GLUTEN

#General 11 mayo 2017

EL PASSAT 05 DE MAIG, ES VA CELEBRAR EL DIA INTERNACIONAL DE LA CELIAQUIA I EL PROPER DISSABTE DIA 13, LA DELEGACIÓ VORWERK DE MATARÓ, HO CELEBRA AMB UNA JORNADA DE PORTES OBERTES DEDICADA A AQUESTA MALALTIA, QUE PATEIX EL 7% DELS CATALANS, XIFRA QUE CADA ANY AUGMENTA UN 15%, I HO FAREM, ENTRE ALTRES COSES, PREPARANT RECEPTES LLIURES DE GLUTEN.

AVUI, US EN PORTO UNA DE LA COL.LECCIÓ ¨COCINA SIN GLUTEN¨, QUE PODEU TROBAR A LA PLATAFORMA DE RECEPTES http://www.cookidoo.es , SÓN ELS NOSTRES ¨CORN DOGS SIN GLUTEN¨

SÓN MOLT FÀCILS DE PREPARAR I UNA BONA OPCIÓ PER AQUELLS SOPARS DIFERENTS I DIVERTITS.

JORNADA DE PORTES OBERTES- CUINA SENSE GLUTENCORN DOGS SIN GLUTEN

 

INGREDIENTS



  • UN OU (L)

  • 100gr. FARINA DE BLAT DE MORO (certificada sense gluten)

  • 60gr. DE FARINA D´ARRÒS (casolana o certificada sense gluten)

  • UN SOBRE DE LLEVAT QUÍMIC EN POLS (consultar llistat FACE)

  • 150gr. DE LLET

  • UNA CULLERETA  DE SAL

  • UN PESSIC DE PEBRE

  • 12 SALSITXES TIPUS FRANKFURT (consultar llistat FACE)

  • 400 / 600gr. D´OLI DE GIRA-SOL (per fregir)

  • 100gr, DE QUÈTXUP  (consultar llistat FACE

  • 100gr. DE MOSTASSA (consultar llistat FACE)


PREPARACIÓ

  1. POSAR EN EL GOT, L´OU, LES FARINES, EL LLEVAT, LA LLET, LA SAL I EL PEBRE. BARREJAR 5 SEGONS VELOCITAT 3, AMB L´ESPATULA BAIXAR ELS INGREDIENTS AL FONS DEL GOT I TORNAR A BARREJAR 5 SEGONS VELOCITAT 3. ABOCAR EN UN GOT ALT

  2. PUNXAR CADA SALSITXA EN UN ENFILALL DE BROQUETA, SUBMERGIR LES SALSITXES EN LA MASSA I FREGIR-LES EN L´OLI A TEMPERATURA MITJA/ALTA FINS QUE ESTIGUIN DAURADES. SERVIR ELS CORN DOGS ACOMPANYATS DEL QUÈTXUP I LA MOSTASSA.


 

PROVEU DE FER-LA I JA M´EXPLICAREU.

BON PROFIT